.:: PeoPle MoVeS , PiCTuRe STaYs ::.

By: aD and aPeX

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Saturday, 15-Aug-2009 06:19 Email | Share | | Bookmark
pindah ~

assalamualaikum,

kami dah pindah kat sini



Monday, 6-Jul-2009 08:15 Email | Share | | Bookmark
. dah 2 tahun dah.

Quote:
salam,
gambo untuk cuci mata minggu ini
sebab esok nak jalan jauh sikit
nak jalan tengok tempat orang
dan dapat pengalaman baru
pastu sbb nk celebrate anniversary kawen
070707 dah 2 tahun dah =)
terima kasih sebab tak jemu jenguk fp & flickr kami
dan tak jemu beri kami inspirasi & kekuatan
kami tak terbalas budi semua
hanya doa moga kalian dirahmatiNya

... jumpa kalian semula minggu depan. insyaAllah






Tuesday, 23-Jun-2009 03:34 Email | Share | | Bookmark
200609 > PeSTa MaLaM iNDoNeSia 3 @ bukit jalil

Quote:
salam, sirius dah lama tak update .

aktiviti sihat malam minggu. antara nya telah mengajar aku makna bersyukur. kenapa?
~ dapat berkeping tiket free dari makcik Kelly, ihsan dari Faizal Ismail hotfm
~ walaupun termiss opening & padi band sebab bertekak dengan security psl takleh bwk masuk kamera, akhirnya seorang stranger, brader bob (bukan nama sebenar) dengan baik hatinya meminjamkan pass media nya pada kami
~ cuaca baik sebaik baiknya
~ tak terjebak dgn pergaduhan mat-mat indon
~ takde 70-200 f/2.8. kadang-kadang ISO naik ke 800. berketul noise. bau hangit keliling. tapi dapat juga amek gambo andra, feveret guitarist gue la la la...
~ jumpa kawan-kawan se-lepak kat sana. mlm utk hepi2. walaupun seorang-dua yg memandang langit, masih ada tiket complimentary utk dia oke.
~ sorang kakak yg baik hati dari kota damansara bagi pinjam VIP pass. berjaya mengkaburi mata security lagi. so jgn lupa kwn2. dapat diri depan stage tgk gigi, lucky laki & dewa19
~ kawan dpt pick gitar yuke. bertuah beb. patut syukur lebih sikit tu
~ first time tgk once, ahmad dhani, andra, yuke & agung live mcm orang, konsert dulu-dulu live jugak, tapi besar pensel yg jauhhh...

saja membebel. jom layan gambo. ni je yg menjadik...










Quote:
boleh intai kami jugak kat Flickr


Tuesday, 2-Jun-2009 05:42 Email | Share | | Bookmark
240509 > CHiLiNg WaTeRFaLL

Quote:
salam. hari ahad minggu-minggu lepas pegi air terjun chiling. kat kuala kubu baru. join kwn2 gombak chaos yg chaos sunggoh tak tipu . yg kelakarnya baru 5 minit treking, boleh pulak sesat tiba2 naik gunung & sampai trek mati. seb baik u-turn & kembali ke trek asal. betul2 warm-up

wikipedia cakap: Chiling waterfalls, located on the path to Fraser's Hill are regarded as the most beautiful waterfalls of Selangor, Malaysia. The waterfalls are composed of three separate vertical waterfalls.

more info kat sini



Quote:
... jalan masuk dari main road (empangan selangor kkb) ke santuari ikan sungai chiling



Quote:
map of the fish santuary @ ranger's hut & campsite. kene register dulu kat sini kalau nak masuk waterfall. fishing & camping is prohibited once u entered the sanctuary, that is beyond this ranger's office oke!



Quote:
on the way to waterfall... kene cross sungai. walaupun air hanya paras lutut, tapi keadaan mungkin jadi bahaya jika musim hujan. excited la ni bila nmpk byk ikan. banyak tau. bagi ikan makan cikedis. malangnya memancing is strictly prohibited. bagi ikan makan juga prohibited. haha.


Quote:
lima kali menyeberangi sungai... dari kejauhan terdengar deruan air terjun



Quote:
tara...!!!




Quote:
bloodsucker from chiling


Quote:
us > chilin' at chiling

boleh intai kami jugak kat Flickr


Friday, 22-May-2009 04:47 Email | Share | | Bookmark
* entry : selamat hari jumaat



Quote:
lokasi : Tanjong Karang, Selangor Darul Ehsan

> antara kawasan feveret yang selalu kami singgah kalau nak balik kampung ke Teluk Intan

boleh intai kami jugak kat Flickr


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net